mobile menu icon
 
 
logo Vaderhart

WWJB Mannenconferentie 2015

Vaderhart.nl (voorheen Stichting Epafras | De Vader Zelf heeft je lief!) organiseert in november twee nieuwe WeetWieJeBent Conferenties. Een mannenconferentie en een vrouwenconferentie.

WWJB Mannenconferentie 2015

David - Het liefdevolle hart van een koning en een vader!

We kennen David allemaal als een strijder die vele veldslagen heeft gewonnen. Hij was een musicus, een poëet, een man naar Gods hart, vanwege zijn diepe verlangen naar intimiteit met God. Aan het eind van zijn leven was hij moe en uitgeblust. Zijn fysieke kracht was geweken. Maar zijn innerlijke kracht, de kracht van intimiteit met God was er nog steeds. Deze intimiteit van David zien we heel bijzonder weerspiegeld in het leven van Abisag.

Op de mannenconferentie willen we stilstaan bij het leven van David. Aan het eind van zijn leven weken zijn krachten. Maar Gods liefde hield stand! David kende als geen ander de omhelzende liefde van Vader God. Een omhelzing waarbinnen ook zijn fouten waren inbegrepen. Maar uiteindelijk moesten zijn fouten plaatsmaken voor de buitengewone, grensoverschrijdende liefde van God.

Deze allesomvattende omhelzing is ook voor jou. De Vader kijkt naar je uit! Laat je omarmen door de Vader die alles van je weet en die desondanks overstroomt van liefde.

Wij geloven in het concept zoals we dat op onze WeetWieJeBent Conferenties vorm geven: de deelnemers worden uitgedaagd om hun leven naast dat van een bijbels persoon te leggen. Gods plan met die persoon uit de tijd van de bijbel, is tegelijk hetzelfde plan dat God heeft met jou. Bij God is geen aanzien van persoon. Hij heeft het hart geschapen, van ieder mens, om Zijn liefde in uit te storten.

Gun jezelf dit weekend waarin de Vader Zichzelf aan jou zal laten zien. Laat je lokken naar de plaats buiten je eigen wereldje. Een weekend met diepgaand onderwijs, innerlijk herstel, ontmoeting, gezelligheid en nieuwe vriendschappen.
Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel.

Nog even concreet alle informatie op een rijtje:

WWJB Mannenconferentie 2015
Thema:   Ervaar Vaders omhelzing
    David - Het liefdevolle hart van een koning en een vader!
Datum:   27 t/m 29 november
Hoofdspreker:   John Nuttall
Vertaler:   Henk Bruggeman
Gastheer:   André de Gelder
Locatie:   Evangelisch Conferentiecentrum ’t Tjongerhûs, Bantega (Zuid Friesland)


Programma | Prijzen | Sprekers | Locatie | Persbericht | Folder

button inschrijven SV Lunetten

Voor meer informatie over de WeetWieJeBent Conferenties, klik hier!

 
    Fragmenten van 10 jaar
    WWJB Activiteiten

 

Complete lezing

vaderhart kernwoorden